vacatures


Trainer productie verbetermethodes

Takenpakket
Voor een klant in de voedingsindustrie (regio Herentals) zijn we op zoek naar een Trainer productie verbetermethodes. Samen met het lokale management stel je een verbeterplan op. Je implementeert verbetermethodes op de werkvloer. Je traint productiemensen in een specifieke Total Productive Manufacturing-tool: 5S, OEE, SMED, Eerstelijnsonderhoud, Kaizen. Je begeleidt projectteams op de werkvloer bij de praktische uitvoering. Je zet een systeem op om productieverliezen visueel zichtbaar te maken. Samen met de productiemensen voer je verbeterprojecten uit om de verliezen te minimaliseren. Je ondersteunt Technische Dienst bij het implementeren van een Gepland Onderhouds systeem.

Profiel
Je bent afgestudeerd als Master Electro-mechanica. Je hebt basiskennis van TPM, Lean Management of onderdelen hiervan en bent bereid je hierin te specialiseren. Je hebt interesse in productieprocessen en machine-onderhoud. Je bezit het vermogen om alle lagen van de organisatie te motiveren en te inspireren en mee te krijgen in het TPM-proces (operators, inpaksters, techniekers, supervisors, productiemanagers). Je kan moeilijke dingen op een eenvoudige manier vertellen en kan omgaan met weerstand. Je kan een projectteam aansturen. Het is een pluspunt als je vloeiend frans spreekt en schrijft. Je werkt vlot procedures, instructies, presentaties uit in Word, Excell en Powerpoint.

Verloning
Promtec biedt je een gevarieerde functie waarin je al je communicatieve vaardigheden ten volle kan aanwenden binnen diverse industrieën. Naast een competitief loon bestaat jouw salarispakket uit een bedrijfswagen, gsm, laptop en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?
Stuur volgende gegevens naar info@promtec.be:
  • CV
  • motivatiebrief
  • eventuele bereikte successen met TPM/Lean Manufacturing 


Technisch trainer mechanica deeltijds

Takenpakket
Je geeft les aan techniekers ter plaatse bij onze klanten in volgende mogelijke domeinen: lagers, riemen, koppelingen, hydraulica, vacuümsystemen, pneumatica, aandrijvingen. Je maakt in eerste instantie gebruik van bestaand lesmateriaal. Je stelt zelf cursusmateriaal op dat zowel technisch als didactisch gewaardeerd wordt. Je bent bereid je kennis te verruimen door het volgen van opleiding.

Profiel
Je hebt enkele jaren praktische ervaring met het zelfstandig uitvoeren van machine-onderhoud in het bedrijfsleven. Je bezit gedegen theoretische kennis van mechanisch onderhoud. Je kan lesgeven aan technische mensen in bedrijven. Je spreekt en schrijft vloeiend nederlands. Het is een pluspunt als je ook frans spreekt en schrijft. Je werkt vlot met Word, Excell en Powerpoint. Je rijdt graag auto. Je werkt deeltijds (2 tot 3 dagen per week).

Verloning
Promtec biedt je een gevarieerde functie waarin je al je communicatieve vaardigheden ten volle kan aanwenden binnen diverse industrieën. Naast een competitief loon bestaat jouw salarispakket uit een gsm, laptop en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Stuur volgende gegevens naar info@promtec.be:
  • CV
  • motivatiebrief